Print

MENÜÜ

ESMASPÄEV 18.03.

TEISIPÄEV 19.03.

KOLMAPÄEV 20.03.

NELJAPÄEV 21.03.

REEDE 22.03.

KAHEKSAVILJAPUDER 150/200

MOOSIGA 20

 

RÖSTSEPIK VÕIGA ½;35

 

KOOLIPIIM 200

 

MELON 50

 

ODRAHELBEPUDER 150/200

MOOS 20

 

SEPIK SULAJUUSTUGA ½; 40

 

KIBUVITSATEE 200

 

PIRN 50*

PIIMA-NUUDLISUPP 200/ 250

 

VÕILEIB VORSTIGA ½;55

PUNANE KAPSAS 50*

KAERAHELBEPUDER 150/ 200

MARJASEGUGA 20

 

SEPIK PASTEEDIGA ½;45

 

KAKAO KOOLIPIIMAST 200

ÕUN 50*

NELJAVILJAPUDER 150/200

VÕIGA 5

 

VÕILEIB JUUSTUGA ½;55

 

KOOLIPIIM 200

 

PORGAND 30*

PILAFF SEALIHAST 250/300

KAPSA-KURGI-TOMATISALAT HAPUKOOREGA 50

RUKKILEIB 30

ÕUNAJOOK 200

LÄÄTSE-KÕRVITSASUPP 200/250

RUKKILEIB 30

APELSINIVAHT

KOOLIPIIMAGA

150/100

MAKSAKASTE 120/150

KARTUL 100/180

PEEDISALAT 50

RUKKILEIB 30

KOOLIPIIM 200

KALASUPP 200/250

 

RUKKILEIB 30

 

LEIVASUPP

MOOSIGA 150/30

 

AHJUKANA POOLKOIB 80

KARTULIPÜREE 100/180

KÜLM KÖÖGIVILJAKASTE 50

RUKKILEIB 30

MARJAJOOK 200

PUUVILJASALAT JOGURTIKASTMEGA

150/50

 

PÄHKLISEGU 20

TATRAPUDER PEEKONI JA PORGANDIGA 150/180

HAPUOORE-TILLIKASTE 50

MÜNDIVESI 200

TOMAT 30*

KOHUPIIMAVORM

KISSELLIGA 150/100

 

APELSIN 50

PELMEENID HAPUKOOREGA 100/20

ÕUNAJOOK 200

VÄRSKE KURK 30*

 

MAKARONISALAT 120/150

PAPRIKA 30*

MAITSEVESI 200

LEIB 30

 

doIT