Print

MENÜÜ

ESMASPÄEV 17.09.

TEISIPÄEV 18.09.

KOLMAPÄEV 19.09.

NELJAPÄEV 20.09.

REEDE 21.09.

KAHEKSAVILJAPUDER 150/200

MARJASEGUGA 30*

 

SEPIK VÕIGA ½; 25

 

KOOLIPIIM 200

 

MELON 50

 

ODRAHELBEPUDER 150/200

MOOSIGA 20

 

SEPIK SULAJUUSTUGA ½; 40

 

KIBUVITSATEE 200

 

PIRN 50*

PIIMA-KAERASUPP 200/250

 

VÕILEIB KURGIGA ½; 55

PUNANE KAPSAS 50*

MAISIMANNAPUDER 150/200

MOOSIGA 20

 

SEPIK PASTEEDIGA ½; 45

 

KAKAO KOOLIPIIMAST 200

ÕUN 50*

NELJAVILJAPUDER 150/200

VÕIGA 5

 

VÕILEIB JUUSTUGA ½;55

 

TEE 200

 

PORGAND 30*

PILAFF SEALIHAST 250/300

NUIKAPSA-HERNESALAT 50

RUKKILEIB 30

KOOLIPIIM 200

LÄÄTSE-KÕRVITSASUPP 200/250

RUKKILEIB 30

RABARBERIVAHT KOOLIPIIMAGA

150/100

VEISELIHARAGUU 120/150

TATAR 100/180

VALGE REDISE SALAT 50

RUKKILEIB 30

MARJAJOOK 200

 

KANASUPP UBADEGA

200/250

 

RUKKILEIB 30

 

KODUJUUSTUKREEM MARJADEGA 150/30

 

 

KALA-PORRUKASTE 120/150

KARTUL 100/180

VITAMIINISALAT 50

RUKKILEIB 30

KOOLIPIIM 200

EINEVÕILEIB SUITSUKANAGA 75

PLOOMIMAHL 200

KIRSSTOMAT 30*

LILLKAPSA-HAKKLIHAVORM 150/200

MARJAJOOK 200

TUME LEIB 30

PORGAND 30*

PUUVILJASALAT* JOGURTIKASTMEGA

150/50

 

TÄISTERAPASTA SINGI JA KÖÖGIVILJADEGA 150/180

PAPRIKA 30*

KOOLIKEEFIR 200

MARJAMÜSLI

KOOLIPIIMAGA 40/200

 

BANAAN 60

 

doIT