Print

MENÜÜ

ESMASPÄEV 21.01.

TEISIPÄEV 22.01.

KOLMAPÄEV 23.01.

NELJAPÄEV 24.01.

REEDE 25.01.

RIISIPUDER 150/200

MOOSIGA 30

 

VÕILEIB ½;35

 

MARJATEE 200

 

ÕUN 50*

VIIEVILJAPUDER 150/200

MOOS 20

 

SEPIK TOMATIGA ½;40

 

KOOLIPIIM 200

 

MANDARIIN 50

 

PIIMA-RUKKIHELBESUPP

200/ 250

 

VÕILEIB KURGIGA ½;55

LILLKAPSAS 30*

HIRSIPUDER 150/ 200

MUSTASÕSTRAGA 30

 

SEPIK SINGIGA ½;45

 

KOOLIPIIM 200

KIIVI 30

NISUHELBEPUDER 150/200

SEEMNESEGU 5

 

VÕILEIB SULAJUUSTUGA ½;55

TEE 200

 

KAALIKAS 30*

LIHAKASTE 120/150

TATAR 100/180

PEEDISALAT 50

RUKKILEIB 30

KOOLIPIIM 200

VÄRSKEKAPSASUPP 200/250

HAPUKOOR 10

RUKKILEIB 30

KIRSIKISSELL VAHUKOORE

JA KRUTOONIDEGA 200/20/5

ÜHEPAJAROOG HAKKLIHAGA 250/300

KAHE KURGI SALAT 50

RUKKILEIB 30

MARJAJOOK 200

SUVINE LÕHESUPP MUNAGA 200/250

 

RUKKILEIB 30

 

LEIVASUPP PIIMAGA

150/100

 

AHJUKANA 80

KIRJU RIIS 100/180

PORGANDI-GRANAATÕUNASALAT 50

RUKKILEIB 30

MARJAJOOK 200

KANASALAT 120/150

PORGANDIKUKKEL 25

MAITSEVESI 200

VÄRSKE KURK 30*

PASTA KÖÖGIVILJADEGA 150/180

ÕUNAJOOK 200

PORGAND 30*

SÕRNIKUD MOOSIGA 100/30

KOOLIPIIM 200

PIRN 50*

KARTULI-LILLKAPSAPÜREE 150/180

JOGURTI-REDISEKASTE 50

PAPRIKA 30*

MAITSEVESI 200; LEIB 30

ŠOKOLAADIPALLID KOOLIPIIMAGA 30/200

BANAAN 50

 

doIT